ALDRI SI ALDRI

Ingen glemmer vel noe med vilje…
Det er mest det at hjernen ikke alltid klarer å gjøre det beste utvalget…

Jeg tar fort ting innpå meg, som i går da flagget ble glemt, en hel time på overtid. At det går an! Jeg fikk vondt inni meg. Hva vil naboene tro, om meg. Ja, ikke oss, men meg…

Selv om vi var to for å huske, to som hadde ansvaret, så påtok jeg meg det – jeg feilet. Og jeg fikk faktisk ikke sove etterpå. Kverna gikk. Jeg tenkte på hva de rundt her ville tenke om sine nye naboer. Om hva bonden som pløyde åkeren tenkte, og de som kjørte forbi på veien.

Dette hadde vel aldri skjedd før. Hvordan kunne det skje? Har jo aldri hatt flaggstang, så det er en grunn. Mest var det alt jeg gikk og grublet på, en forestående begravelse, 17.mai, bunad og jeg vet ikke hva. Mulig jeg har glemt et balkongflagg for lenge siden, men ikke i edru tilstand. Tenke seg til… Uhørt!

Jeg prøvde å fortelle meg selv at det er lov å feile – det var menneskelig svikt. Tullete, ikke sant, selv om flaggregler skal overholdes, men likevel. Ingen tok vel nevneverdig skade, annet enn jeg da, og nervene mine.

Men en ting er jeg nesten sikker på, for jeg kan ikke si med hundre prosent sikkerhet, at dette ikke skal gjenta seg. Akkurat som med alkoholen. Jeg har aldri lovet aldri mer…

Jeg skal glemme det som ligger bak og strekke meg etter det som er foran.

Nei, jeg glemte ikke med vilje, men likevel er jeg skuffet over meg selv
Advertisement

4 thoughts on “ALDRI SI ALDRI

 1. Jeg kjenner meg så igjen Heidi. Ikke med flagg,Glemte dugnaden i borettslaget. et var virkelig en forglemmelse.Hadde vært en slitsom dag og det var helt borte fra hodet mitt. Brydde meg ikke så mye om det når jeg drakk. Som du sier hvordan kan jeg gjøre noe sånt edru. Turde nesten ikke møte naboer neste dag ,og hadde det skikkelig vondt. Dom du sier det er menneskelig og feile. Men jeg tror vi er ekstra sårbare på det. Føler ofte på at jeg vil gjøre opp for tidligere ting med prøve overkompansere. Men perfekt blir jeg jo aldri. Vi er mennesker og feiler.. Takk for innlegg og ha en fortsatt fin uke.😊

  Like

  1. Hei Linda 🥰

   Godt med en som forstår, hvor sårbare vi er… Tusen takk ❤️Er så enig med dine refleksjoner rundt temaet, det med å gjøre opp, og jeg har i tillegg fått skylda for mye jeg ikke skulle hatt, men “tok imot”. Snill pike syndromet spiller vel også inn. Og selvfølgelig perfeksjonisten i meg…

   Takk for at du gir meg tilbakemelding og de beste ønsker for kvelden og uka, klem 🤗🙏🌹

   Like

 2. Det jeg jobber med nå er og la fortiden gå. Noen vil aldri be om unnskyldning eller se de har feilet. Vi må bare gå videre .Jeg må finne min egen verdi . Så glad for de som deg gått før meg. Snublet utallige ganger,nen dette klarer jeg👍

  Like

  1. Hei igjen, og denne har jeg dessverre ikke sett…

   Snubler og reiser oss, går på igjen, og igjen… Klart du klarer❣️

   Fortiden kan ikke endres, bare forsone seg med, ta lærdom.

   Du vet jeg heier på deg ❤️🌹

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s