TRO OG TVIL…

Ikke søk fristed hos noen andre enn deg selv.» (Buddha)

Er du en som tviler? Som tviler på deg selv? Som tviler på om noen bryr seg om hvordan du har det, om hva som skjer i verden, i fremtiden…

Er du en som sammenligner ditt indre med andres ytre? Da har du tapt. Den beste måten å slippe å kjenne at du ikke er god nok er å slutte å sammenligne deg med nettopp andre. Slutte å si: Om jeg bare hadde sagt de rette ordene, hatt de rette klærne, arbeid, hjem, venner, kjæreste eller de rette hensiktene så skulle jeg også fått være med…

Det er lett å tvile. Å tro er vanskelig…

Men… Om du tenker på noe som fikk deg til å gjøre en endring, om det så bare var en liten ting. Noe som endret din holdning til deg selv og dine handlinger. For de fleste bekymringer har sitt utspring i dine holdninger, ikke sant…

Så gå i deg selv. Tenk etter. Se etter. Noe som styrte deg mot noe du kanskje har grudd deg for. Kanskje du til og med befant deg i mørket, og ikke klarte å se åpningen, men plutselig åpenbarte den seg. Hvorfor og hvordan?

Kanskje var det et minne, en stemme, en sang eller en tekst som kom deg i hu. Og du gikk bare ut i lyset som om du ikke hadde vært innestengt.

Når du kjenner deg langt borte fra der du ønsker å være, så lytt ytterst nøye på den visdommen som blir gitt deg gjennom alle mulige kanaler – sang, dikt, samtaler eller hva som helst. For du kan aldri vite hvor budskapet kommer fra.

Husk at andres ærlighet kan gi deg en oppmuntring til å fortsette. Inni deg finnes en del som vil deg godt, som driver deg mot frihet, fred, lykke og helhet. Da tviler du kan hende på din egen tvil?

Ta fra tid til annen en ordentlig titt på noe som ikke er gjort av menneskeheten – et fjell, en stjerne, en sildrende bekk. Da kommer visdommen, tålmodigheten og trøsten til deg. Men frem for alt en forsikring om at du ikke er alene i verden…

Lykke til og god helg 🥰
Husk at DU er god nok ❣️

Hører du bekken sildre? Hva gjør det med deg?
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s